biker logo
biker logo

Vi har alltid sagt at Honda er motorsykkelen med best kvalitet

– nå bekrefter vi påstanden med å gi deg 5 ÅRS GARANTI!

Kvalitet er enkelt å garantere - når kvaliteten holder hva den lover. Kvalitet er et begrep som først får betydning på lang sikt.

At Honda motorsykler har Norges lengste garanti sier alt om Hondas kvalitet og produksjonskontroll. AS Kellox garanterer Honda motor­sykler i hele 5 år / 40.000 km i trygg forvissning om motorsykkelens kvalitet og driftssikkerhet. Garantien omfatter landeveis registrerte motorsykler fra 125 ccm slagvolum og større. Dette er en trygghet Honda er alene om i Norge.

For å sikre kvaliteten er det viktig at en godkjent Honda-forhandler tar hånd om din motorsykkel under hele sykkelens levetid. Dette er profesjonelt personale som kontinuerlig blir videreutdannet i sitt fag og holdes oppdatert på ny teknologi fra verdens største motorprodusent. Du er også sikret at service og reparasjoner på din Honda blir gjennomført med kun Honda originaldeler.

Honda er verdens største motorsykkelprodusent – også i Norge er Honda det største motorsykkelmerket som ruller på norske veier. Mange av dem har vært på veien lenge – fordi en Honda holder lenge! At Honda er dyktig på å lagerføre reservedeler bidrar også til en lang og problemfri levetid for din motor­sykkel.

Bikerstreet Stavanger Tlf. 98 26 02 22 - 51 63 63 63 |